fbpx

FORTA, MOBILITATE, FUNCTIONALITATE, VIATA

Activam in Romania, Polonia, Qatar, Italia si Serbia

Terapia manuala, cunoscuta si drept terapia manipularii tesuturilor, este un tratament fizic care este utilizat in mod uzual impreuna cu alte terapii fizice traditionale. Terapia manuala poate fi eficienta atat in afectiunile acute, cat si in cele cronice. Scopul acesteia este de relaxare a musculaturii supratensionate si incheieturilor blocate in vederea scaderii sau chiar anularii durerilor si cresterea gradului de mobilitate. Noi restabilim mobilitatea normala utilizand terapia manuala. Aceasta poate ajuta la eliberarea de dureri a pacientilor suferind de afectiuni dureri rezultate ca urmare a accidentarii tesuturilor moi, inclusiv intinderi musculare si entorse.

Misiunea noastra este sa imbunatatim si sa maximizam functionalitatea si calitatea vietii pacientilor nostri. Integritatea profesionala este crezul nostru asupra caruia nu facem compromisuri si ne asiguram ca prin orice facem, adaugam valoare vietii pacientilor si lucratorilor nostri, pentru ca ne pasa ca intotdeauna sa avem un impact pozitiv asupra oamenilor.

INTOARCETI-VA LA CEEA CE IUBITI SA FACETI

Suntem Profesionisti Carora ne pasa cu adevarat.

Luptam sa va aducem din nou la forma fizica dinainte, indiferent de suferinta actuala.

Core Clinik a implementat si dezvoltat conceptul de memorie a musculaturii, respectiv de ajustare a acesteia pana cand muschii pot performa voluntar si corect miscarile ce va vor conduce la o activitate fizica optima situatiei dumneavoastra.

CLINICA DE TERAPIE MANUALA DETINUTA DE TERAPEUTI MANUALI.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000