fbpx

FORTA, MOBILITATE, FUNCTIONALITATE, VIATA

Rezolvati problemele coloanei si incheieturilor fara operatie.
Asa cum stiti deja, ajustarile manuale pe care le fac in cadrul terapiei pun corpul in pozitia corecta, care sa ii permita acestuia vindecarea prin resurse proprii. In cadrul acestor manevre siguranta este primordiala. Mai mult de atat, toate aceste ajustari reduc stressul care actioneaza asupra sistemului imunitar, eliberand energia necesara vindecarii si mentinand homeostaza.
Durerile musculare si cele provocate de pozitionarea incorecta a tesuturilor (spate, umeri, zona cervicala, genunchi, glezne, coate, etc….) pot fi cumplit de dureroase si cu siguranta afectand calitatea vietii personale si profesionale. Pot exista mai multe cauze ale acestor dureri, ca si modalitati in care terapeutul dumneavoastra va poate ajuta sa scapati de ele
Cand beneficiati de ajustari terapeutice, acestea pot sa necesite ceva timp pana cand tesuturile se vor “derigidiza”. Manevrele terapeutice includ acele ajustari care vor realinia corpul dumneavoastra, astfel incat sa fie eliberata presiunea de pe nervi si de pe tesuturile moi din corp, reducand sau eliminand impulsurile nervoase care ajung la creier si care genereaza contractii involuntare si durere.
Trebuie sa retineti ca nu este normal sa aveti acest gen de debalansari ale corpului in mod frecvent. Daca totusi se intampla, inseamna ca aveti nevoie de ajutor specializat ca sa scapati de ele inainte sa se cronicizeze, iar daca au ajuns sa capete vechime, cu atat mai mult aveti nevoie de ajutorul unui specialist cu multa experienta si rezultate pozitive pe acest grad de dificultate.
Daca experimentati dureri de genul celor de coloana, incheieturi, dureri pelvine si de solduri, de genunchi, glezne, coate sau umeri, dureri musculare indiferent de pozitionare, dureri de cap, etc…, Core Clinik este ajutorul dumneavoastra in imblanzirea si disparitia lor…. Milioane de oameni de pe intreg globul beneficiaza de incredibilele beneficii ale terapiei manuale, aceasta metoda naturala care si-a dovedit eficienta in sute de afectiuni musculoscheletale.
Ca si profesionist, sunt interesat de preventia si tratarea debalansarilor mecanice musculoscheletale si efectele acestor probleme medicale asupra starii de sanatate in general si asupra sistemului nervos in particular. Aceste manevre terapeutice pun accent pe ajustari ale coloanei vertebrale, incheieturilor si tesuturilor moi.

CORE CLINIK IS OWNED AND OPERATED BY MANUAL THERAPISTS

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000