fbpx

UMAR INGHETAT

UMARUL INGHETAT

IN DOAR CATEVA SEDINTE CORE CLINIK VA VA READUCE MOBILITATEA NORMALA SI VA VA SCAPA DE DURERILE AGONIZANTE DE CARE ANALGEZICELE NU VA POT SCAPA

Umarul inghetat este caracterizat de o durere foarte ascutita si rigiditate care nu dispare, durerea poate sa se acutizeze noaptea in somn. Durerea este foarte accentuata astfel incat face foarte dificila miscarea umarului si a mainii, activitatea normala avand de suferit, fiind foarte greu de tinut un pahar cu apa in mana sau duce mancarea la gura.  Este o durere foarte profunda, pacientul experimentand senzatii de suferinta greu de gestionat.

STADIUL 1: INGHETAREA

Incetul cu incetul nivelul de durere creste. Pe masura ce aceasta se intensifica, se pierde din capacitatea de miscare a umarului. Acest stadiu poate dura in mod normal intre 6 saptamani si 9 luni.

STADIUL 2: COMPLET INGHETAT

Simptomele dureroase se pot imbunatati in timpul acestui stadiu, dar rigiditatea ramane. Intre 4 si 6 luni cat dureaza in mod uzual acest stadiu, activitatile uzuale pot fi foarte dificil de realizat.

STADIUL 3: DEZGHETAREA

Miscarile umarului incep sa se imbunatateasca in timpul procesului de “dezghetare”. Reintoarcerea la normalitate sau cat mai aproape de aceasta de obicei ia intre 6 luni si 2 ani.

SIMPTOME:

  1. Rigiditate si durere
  2. Pierderea intr-un anumit grad a capacitatii de miscare a umarului.
  3. Umarul poate dezvolta o durere tot mai crescuta.
  4. Somnul este foarte inconfortabil.
  5. Instabilitate in ambii umeri.
NU EXISTA EFECT FARA CAUZA. CORE CLINIK TRATEAZA CAUZA. ALTII TRATEAZA DOAR EFECTELE.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000