fbpx

TENDINITA DEGETELOR

TENDINITA DEGETELOR

TRATAMENT FARA OPERATIE – SANATATE FARA MEDICAMENTE

Tendinita degetelor apare atunci cand tendoanele acestora se inflameaza datorita ranirii sau suprautilizarii lor. Acest lucru poate genera dureri si rigiditate la indoire in degete.

SIMPTOME:

1.Inabilitatea de a indoi unul sau mai multe degete din incheietura

2.Amorteala in varful degetelor

3.Durere cand degetele sunt indoite

4.Sensibilitate de-a lungul degetelor si a palmei.

Orice ranire de-a lungul tendoanelor din antebrat, incheietura mainii, palmei sau degetelor va stopa toate miscarile degetelor. Orice tensionare a tendoanelor va crea un efect de banda elastica si le va slabi, acest lucru incetinind procesul de vindecare. Daca va aparea si o taietura, atunci vor fi afectati si nervii sau vasele de sange.

Tendoanele din varful palmelor, tendoanele extensoare, indreapta degetele. Tendoanele flexoare, situate in partea interioara a palmei, indoaie degetele.

LASATI-NE PE NOI SA AFLAM DACA UN DEGET IN RESORT ESTE CEEA CE VA AFECTEAZA DATORITA UNUIA SAU MAI MULTOR TENDOANE ALE MAINII, FACAND INDOIREA DEGETELOR DIFICILA SAU CHIAR IMPOSIBILA.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000