fbpx

STENOZA SPINALA

STENOZA SPINALA

POATE CA VORBELE MELE VA VOR SCHIMBA VIATA INTR-UNA FARA DURERI

Stenoza spinala apare cand una sau mai multe deschizaturi osoase din coloanal incep sa se ingusteze si astfel se reduce spatial pentru nervi. Acest proces poate sa apara in canalul medular si in locul pe unde trec radacinile nervoase la iesirea din canalul medular.

In functie de locatie si de cat de gradul de ingustare in timp, un nerv spinal sau maduva osoasa se pot compresa si pot genera durere, furnicaturi, amorteli si slabiciuni

SIMPTOME:

  1. Amorteala sau furnicaturi in brate,palme, picioare sau talpi
  2. Slabiciune in brate,palme, picioare sau talpi
  3. Probleme cu mersul si balansul
  4. Dureri de ceafa
  5. In cazuri severe, disfunctionalitati ale vezicii urinare sau colonului
  6. Dureri sau crampe in unul sau ambele picioare cand stati o perioada mai lunga de timp in picioare sau cand mergeti si care de obicei devin mai suportabile atunci cand ca intindeti in fata sau va lungiti la orizontala.

Stenoza spinala se dezvolta de obicei in timp. Ea este in mod uzual causata de osteoartrita  sau uzura care apare in mod natural in coloanal datorita inaintarii in varsta.

SIMTITI-VA MAI BINE, MISCATI-VA MAI BINE, FITI MAI BINE. SIMTITI SCHIMBAREA. FITI DEDICATI SANATATII VOASTRE.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000