fbpx

LEZIUNI SPORTIVE

LEZIUNI SPORTIVE

CORE CLINIK VA LUCRA IMPREUNA CU DUMNEAVOASTRA PENTRU A SCHITA UN TRATAMENT PERSONALIZAT DESTINAT A RESTAURA COMPLET CAPACITATEA DUMNEAVOASTRA DE MISCARE SI DE A CONCURA DIN NOU.

In timpul practicarii sporturilor, tendoanele se pot slabi sau rupe. Atunci cand se intampla acest lucru puteti sa simtiti dureri subite, de intensitate mare. Suprasolicitarea sau inflamarea ligamentelor se poate transforma in entorsa. Ligamentele sunt tesuturi care conecteaza doua oase prin intermediul acestuia.

LEZIUNI ALE GLEZNEI :

La fel ca orice atlet care petrece mult timp alergand, acesta risca sa isi suceasca glezna. Daca acest lucru se intampla, puteti sa va intindeti sau chiar rupe tesuturile conjunctive.

COMOTII :

 In sporturile cu multe contacte fizice cum ar fi fotbalul, exista riscul de a face comotii. O comotie apare cand creierul se loveste de interiorul craniului datorita contactului subit.

INTINDERE MUSCULARA :

 Suprasolicitarea musculaturii, in special a muschilor care sunt obositi dupa o lunga perioada de practicare a sporturilor la nivel de performanta, poate cauza intinderea sau ruperea lor. Acest lucru este comun in diverse zone ale picioarelor datorita alergatului, saritului sau miscarilor fata – spate constante pe care le solicita practicarea diferitelor sporturi.

ENTORSA GLEZNEI:

 Alergatul pe perioade intinse de timp poate cauza inflamatii ale musculaturii si tesuturilor conjunctive din jurul gleznei.

LEZIUNI ALE GENUNCHILOR :

 O rasucire brusca a genunchiului sau indoirea in directia gresita poate cauza o entorsa sau ruptura a ligamentelor din genunchi.

COTUL JUCATORULUI DE TENIS – GOLF :

 Cunoscuta oficial drept tendinita, cotul jucatorului de tenis apare cand muschii si tesuturile conjunctive din jurul cotului se inflameaza de la suprasolicitare. Alte incheieturi din corpul dumneavoastra pot fi afectate de asemenea de tendinita.

CORE CLINIK ARE O ABORDARE MULTIDISCIPLINARA IN TRATAREA LEZIUNILOR SPORTIVE, FOCUSANDU-SE PE TRATAMENTE PERSONALIZATE, SPECIFICE SITUATIEI CONCRETE SI NEVOILOR FIECARUI PACIENT.

Indiferent daca practicati sport profesionist sau doar de placere, oricine este in pericol sa se accidenteze. Este important sa cunosteti cele mai comune leziuni sportive, astfel incat sa puteti depista la timp daca este ceva in neregula inca de cand sunteti pe terenul de sport.  Cu cat primiti ajutor medical mai devreme, cu atat recuperarea va fi mai rapida si completa.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000