fbpx

SPONDILOZA CERVICALA


SPONDILOZA CERVICALA

CORE CLINIK REZOLVA 5 ANI DE VECHIME A PROBLEMELOR CU COLOANA SI POSTURA CORPORALA IN DOAR CATEVA SEDINTE.

Spondiloza cervicala este un tip de afectiune degenerativa care afecteaza gatul. In mod normal, in spondiloza cervicala discurile se compreseaza, iar marginile vertebrelor dezvolta pinteni ososi numiti osteofite. In timp discurile devin tot mai subtiri, iar abilitatea lor de a absorbi socurile scade, dar creste riscul de aparitie a simptomelor

Inflamarea articulatiilor gatului, numite fatete articulare, poate duce la presarea sau ciupirea langa terminatiile nervoase sau chiar maduva spinarii, rezultand gadilaturi sau senzatie de ace in extremitati, iar uneori chiar dureri ale membrelor.

SIMPTOME:

Durerea din gat/ceafa poate sa migreze catre umeri sau brate.

Dureri de cap

O senzatie de macinare atunci cand miscati gatul

Slabiciune in maini si picioare

Amorteala in umeri, brate sau maini.

Rigiditate a gatului

Dificultati in mentinerea echilibrului

Dificultati in controlul vezicii urinare sau a colonului

Aceste modificari in coloana vertebrala conduc la ingustarea canalului spinal insusi, care conduce apoi la ingrosarea ligamentului posterior longitudinal si compresia maduvei coloanei de catre osteofite, in special la nivelul C4-C7. Rezultatul final va fi compresia cronica a maduvei spinarii si radacinilor nervilor, conducand la un afectarea fluxului sanguin si un deficit neurologic care va genera deteriorari ale maduvei spinarii insasi.

CORE CLINIK: RECUPERARE RAPIDA. REZULTATE DE LUNGA DURATA.

VA SIMTITI MAI BINE. VA MISCATI MAI BINE. SIMTITI DIFERENTA

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000