fbpx

DUREREA DE ȘOLD

DUREREA DE ȘOLD

COLOANA VERTEBRALĂ SE TRATEAZĂ CU SUCCES ÎN CÂTEVA SESIUNI Durerea în șold poate rezulta dintr-o serie de factori. Uneori, bolile care afectează alte articulații din corp, cum ar fi inflamația rezultată din artrită, pot fi cauza durerii la nivelul șoldului. În funcție de cauza durerii de șold, durerea poate apărea atunci când mergeți, alergați sau aveți activitate. Bursita trohanteriană este cel mai frecvent tip de bursită de șold și provoacă durere la șoldului.

SIMPTOME:

  1. șchiopătat
  2. dureri articulare
  3. dureri inghinale
  4. pierderea mișcării șoldului
  5. căldură
  6. umflături peste șold
  7. sensibilitatea șoldului
  8. dificultăți ale mișcării șoldului în timpul somnului

CAUZE

Durerea de șold pe termen lung poate fi cauzată de afecțiuni specifice. Dacă aveți o problemă cu articulația șoldului, este posibil să simțiți dureri în zona inghinală, în partea din față a piciorului și în genunchi. Uneori, durerea la genunchi este singurul semn al unei probleme de șold – aceasta se numește durere recomandată sau durere radiată și este destul de frecventă. Este posibil să simțiți dureri la exteriorul șoldului sau la nivelul feselor – deși acest lucru poate fi cauzat și de probleme cu partea inferioară a spatelui. REMEDIEM/FACEM SA DISPARA DUREREA CRONICĂ A COLOANEI VERTEBRALE DE CARE SUFERIȚI DE MULȚI ANI, ÎN CÂTEVA SESIUNI.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000