fbpx

SCOLIOZA

SCOLIOZA

CUM POATE UN TERAPEUT MANUAL SA VA AJUTE CU SCOLIOZA

Ca si alte tratamente pentru scolioza, ajustarile posturale si terapiile aplicate de terapeutii manuali ajuta la imbunatatirea posturii (implicit si functionalitatea corpului) si restabilesc mobilitatea in incheieturi. Aceste imbunatatiri pot diminua durerile pana la disparitia lor, creste confortul si imbunatati postura. Terapeutul manual poate ajusta si alte simptome sau probleme pe care le poate experimenta pacientul, astfel incat sa ajute la impiedicarea degradarii continue a coloanei vertebrale.

DACA DORITI SA VEDETI IMBUNATATIRI VIZIBILE IN SCOLIOZA, VIZITATI CORE CLINIK CHIAR ASTAZI.

Terapeutii manuali au cea mai buna solutie pentru manipularea profunda a musculaturii si exercitiile necesare ca si parte componenta a tratamentului pentru afectiunea dumneavoastra. Fiecare caz de scolioza este diferit. Folosim solutii profund personalizate pentru a va pune din nou pe picioare cu maxim de mobilitate posibil cazului dumneavoastra si recuperare a calitatii vietii.

Pacientii adulti cu scolioza experimenteaza dureri in partea de jos a coloanei. In timp, presiunea asupra terminatiilor nervoase creste datorita curburii scoliozei putand duce la slabiciune, amorteli si dureri in extremitatile joase. In cazurile severe poate sa apara si pierderea coordonarii si mobilitatii.

TIPURI DE SCOLIOZA

Scolioza idiopatica este cel mai comun tip de scolioza, curbura spatelui neavand o cauza clara.

Scolioza congenitala este o curbura anormala a coloanei prezenta inca din momentul nasterii. Aceste cazuri sunt rare si sunt de obicei diagnosticate la nastere sau in copilarie.

Scolioza neuromusculara rezulta de multe ori dintr-un accident al coloanei, paralizie cerebrala, etc, ceea ce duce la inactivitatea musculaturii coloanei. Aceasta situatie duce a formarea de curburi anormale.

Scolioza sindromica apare atunci cand musculatura nu functioneaza asa cum ar trebui. Aceasta genereaza curburi ale coloanei cauzate printer altele si de distrofie musculara, poliomielita, spina bifida.

Scolioza degenerativa este atunci cand apar alte afectiuni ale coloanei datorata in general varstei, cu impact asupra vertebrelor cum ar fi osteoporoza, osteomalacie (decalcifierea oaselor), etc.

Core Clinik va ofera:

O atmosfera relaxata si primitoare.

O optiune pentru o viata sanatoasa.

O abordare personalizata pentru binele dumneavoastra.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000