fbpx

CORE CLINIK
FORTA, MOBILITATE, FUNCTIONALITATE, VIATA

Terapeutii manuali au educatie superioara, profesionisti licentiati care isi ajuta pacientii sa isi imbunatateasca sau sa isi restabileasca mobilitatea, reduce durerea si evita nevoia interventiei chirurgicale, precum si prescrierea de medicamente pe termen lung, cu tot alaiul lor de efecte secundare.
Ca sa ne vizitati este nevoie de programare si nu aveti nevoie de trimitere, dar aveti nevoie de cateva lucruri ca vizita sa fie un succes.

INAINTE DE VIZITA:

Intocmiti o lista de posibile intrebari pe care doriti sa le adresati terapeutului, pentru a utiliza in mod optim timpul alocat vizitei dumneavoastra.
Notati-va toate simptomele pe care le manifestati in mod curent si de cat timp le aveti. In cazul in care aveti mai multe, specificati care este cel mai suparator.
Detaliati in ce consta si daca problema dumneavoastra se inrautateste sau imbunatateste atunci cand faceti anumite miscari sau activitati, daca stati, mergeti sau alergati.
Problema dumneavoastra se acutizeaza in anumite momente ale zilei?
Odihna ajuta la calmarea problemei sau nu?
Cand veti suna pentru programare va rugam sa expuneti in cateva cuvinte natura problemei dumneavoastra.

INTORCETI-VA LA CEEA CE IUBITI SA FACETI

Suntem terapeuti manuali carora le pasa in mod autentic de dumneavoastra si suferinta cu care veniti.
Ne straduim sa va readucem la forma cea mai buna posibil, indiferent de problema pe care o aveti si care tine de competenta noastra.

Core Clinik utilizeaza conceptul de memorie a musculaturii si va ajusteaza musculatura pana cand aceasta reactioneaza optim in mod automat, ceea ce duce la performante ale activitatii dumneavoastre fizice.

CORE CLINIK : CLINICA DE TERAPIE MANUALA CU TERAPEUTI SPECIALIZATI IN ARTA TERAPIEI MANUALE

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000