fbpx

PICIORUL CAZUT

PICIORUL CAZUT

SCOPUL TERAPIEI MANUALE ESTE SA RELAXEZE MUSCULATURA TENSIONATA SI INCHEIETURILE BLOCATE, IN EFORTUL DE A SCADEA DUREREA SI IMBUNATATI MISCAREA.

Piciorul cazut este un termen general utilizat pentru a descrie dificultatea ridicarii labei piciorului. Daca aveti piciorul cazut, laba piciorului ar putea sa se tarasca pe podea atunci cand mergeti, ceea ce determina ridicarea mai acentuata a genunchiului pentru a compensa acest lucru. Piciorul cazut nu este o boala, este mai degraba un semn al unei probleme musculare sau anatomice.

SIMPTOME:

Persoanele care au piciorul cazut pot isi tarasca laba piciorului atunci cand merg, avand tendinta de a ridica mai sus genunchiul de la piciorul afectat pentru a compensa acest lucru. Alte simptome include slabiciunea musculara si senzatii de furnicaturi in picior.

Piciorul cazut poate aparea la unul sau la ambele picioare, in functie de localizarea problemei. Aceasta situatie poate fi temporara, in functie de ceea ce o determina si poate fi rezolvata prin terapie fizica si suport rigid pentru glezna si talpa, cat timp nervii si/sau musculatura se vindeca. Alteori aceasta problema poate sa fie permanenta

Tratamentele variaza iar problema poate sa reapara, in functie de cee ace o cauzeaza. Daca experimentati simptome care par a fi de picior cazut, ar trebui sa consultati un medic ortoped cat mai curand cu putinta.

Lasati-ne sa ne ocupam de problema dumneavoastra inainte sa devina serioasa si sa suferiti de dureri cronice.

Lasati-ne sa ne ocupam de problema dumneavoastra inainte sa devina serioasa, iar cei din jur sa insiste sa aplati la operatie ca sa o rezolvati.

CORE CLINIK Drumul catre o viata sanatoasa. Sa ne pese de altii este pasiunea noastra. Sa avem grija de altii este pasiunea noastra. Combinam pasiunea si stiinta ca sa vindecam.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000