fbpx

MANIPULAREA PROFUNDA
A MUSCULATURII SANULUI

MANIPULAREA PROFUNDA A MUSCULATURII SANULUI

Multe femei doresc sa creasca, scada sau sa redea forma sanilor, dar ganditi-va ca acest lucru este posibil din cate stiti doar prin operatii chirurgicale costisitoare. Acest lucru nu este adevarat. De fapt terapia manuala ajuta la cresterea circulatiei sanguine in san si reajusteaza musculatura astfel incat sanul sa se repozitioneze sau chiar sa creasca.

EFECTE:

SANI MAI MARI: Cel mai mare beneficiu apparent al maririi sanilor este senzatia de plinatate si vioiciune

SANI IN FORMA POTRIVITA: Marirea sanilor poate de asemenea imbunatati forma unuia sau ambilor  sani, combatand lasarea acestora si oferind imaginea unui contur tineresc si mult mai atractiv

O MAI BUNA ASEZARE A HAINELOR PE BUST: Multor femei le place sa mearga la cumparaturi dupa o marire de sani, pentru ca le place noul mod in care se aseaza si se simt hainele.

IMBUNATATIREA INCREDERII IN SINE: Femeilor carora li s-au marit sau reasezat sanii se simt de obicei mai sigure pe ele insele in timpul interactiunii sociale si de asemenea o marire a increderii in sine, lucru de mare ajutor cand cunosc persoane noi.

CORE CLINIK

 1. 1. Un masaj profesional de 30 de minute poate efectiv  sa creasca marimea sanului in cateva sedinte
 2. 2. Un masaj profesional de 30 de minute poate efectiv  remodela forma si ridica sanul in cateva sedinte
 3. 3. Un masaj profesional de 30 de minute poate efectiv  remodela forma si centra si egaliza sanii in 2 luni
 4. 4. Un masaj profesional de 30 de minute poate efectiv  remodela sanul dupa sarcina si alaptarea copilului intr-o luna.

Sunt multe beneficia ale masajului sanilor, inclusiv redarea fermitatii acestora si echilibrarea nivelului hormonal, lucru care contribuie la imbunatatirea sanatatii generale a sanilor.

Uriasa retea de artere, vene si vase limfatice ale sistemului circulator asigura oxigenul necesar vietii si elimina toxinele inclusiv  prin pielea sanilor, asa cum se intampla si cu restul corpului.

SUNT 7 TIPURI DE SANI

 1. ASIMETRIC: Un san este mai mare decat celalalt; diferenta poate varia de la minora (abia identificabila) la mult mai pronuntata.
 2. ARATA CEL MAI BINE IN: Sutiene cu pernute, din care puteti purta doar una sau ambele, dar de marimi diferite, care sa va egalizeze sanii.

 3. FORMA DE CLOPOT: Sunt in general sani mai grei, mai ingusti in partea superioara, dar drastic mai plini in partea inferioara .
  ARATA CEL MAI BINE IN: Sutien care acopera complet sanii. Deoarece acestia sunt grei, ai pot trage in jos umerii, cauzand alunecarea bretelelor si reducerea suportului acestora
 4. EST VEST: Cu o usoara distantare de sus pana jos, dar spre laterale, sfarcurile sunt indreptate in directii opuse
  ARATA CEL MAI BINE IN: Sutien push-up sau stil tricou care avantajeaza forma naturala, in timp ce apropie sanii.
 5. PE LATERALE: Cu spatiu mare intre sani , cu sfarcurile sim ai indepartate decat cei de tip Est Vest ARATA CEL MAI BINE IN: Sutien stil balconette, care are mai mult material in partea superioara a cupei, astfel incat sa ascunda spatiul mai mare dintre sani
 6. SUBTIREI: Mai lati in partea superioara si mai ingusti in partea inferioara, de obicei subtiri, fara prea mult tesut mamar.
  ARATA CEL MAI BINE IN: Sutien stil plunge, cu sau fara push-up, care impinge sanii spre mijloc ca sa creeze putin clivaj (spatiu intre sani)
 7. FORMA DE LACRIMA: Este similar formei de clopot, dar cu o panta mai delicata, sunt usor de recunoscut priviti din laterala                      
  ARATA CEL MAI BINE IN: Sutien stil plunge, cu sau fara push-up, a carui linie mai adanca si cupele creaza un efect de lifting, care ajuta la umplerea partii mai putin pline din partea superioara a sanilor.
 8. ROTUNZI: Equally full on top and bottom; often surgically enhanced, but not always.
  ARATA CEL MAI BINE IN: Sutien stil balconette, care scoate in evidenta forma infatuata a sanilor. Rotunjimea sanilor reprezinta pentru sutien ceea ce este fata ovala pentru o tunsoare.

REZULTATELE PE CARE LE DORITI. INGRIJIREA PE CARE O MERITATI. MOBILITATE & MAI MULT DE ATAT.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000