fbpx

FASCIITA PLANTARA

FASCIITA PLANTARĂ

CORE CLINIK ÎN TIMP CE RESTAUREAZĂ MOBILITATEA NORMALĂ, UTILIZÂND TERAPIA MANUALĂ AJUTĂ LA ASIGURAREA ALINEĂRII SIMPTOMELOR ÎN DURERILE ACUTE, SUBACUTE ȘI DURĂRILE CRONICE.

Fasciita plantară este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii călcâiului. Aceasta implică inflamația unei benzi groase de țesut care trece prin fundul piciorului și vă conectează osul călcâiului la degetele de la picioare (fascia plantară).

Fasciita plantară cauzează frecvent dureri înțepătoare care apar de obicei la primii pași dimineața. Pe măsură ce te ridici și te miști, durerea scade în mod normal, dar s-ar putea să revină după perioade lungi de stat sau când te ridici în picioare după ce stai.

SIMPTOME:

1. Durere pe fundul piciorului lângă călcâi

2. Durere la primii pași după ce te-ai ridicat din pat dimineața sau după o perioadă lungă de odihnă, cum ar fi după o lungă călătorie cu mașina.

3. Durerea dispare după câteva minute de mers

4. Durere mai mare după (sau nu în timpul) exercițiului sau activității

COMPLICAȚII

Ignorarea fasciitei plantare poate duce la dureri cronice de călcâi care vă împiedică activitățile obișnuite. Schimbarea modului de mers pe jos ca o modalitate de ameliorare a durerii fasciitei plantare poate duce la probleme de picior, genunchi, șold sau spate.

Fasciita plantară începe de obicei treptat cu o durere ușoară la nivelul osului călcâiului, adesea denumită vânătăi de piatră. Este mai probabil să o simțiți după (nu în timpul) exercițiului. Durerea apare în mod clasic imediat după ce te-ai trezit dimineața și după o perioadă de ședere. Dacă nu tratați fasciita plantară, aceasta poate deveni o afecțiune cronică. Este posibil să nu vă puteți menține nivelul de activitate și puteți dezvolta simptome ale problemelor piciorului, genunchiului, șoldului și spatelui, deoarece fasciita plantară poate schimba modul în care mergeți.

TERAPIA MANUALĂ AJUTĂ LA SCĂDEREA DURERII ȘI LA ÎMBUNĂTĂȚIREA FUNCȚIEI COMUNE ȘI A MOBILITĂȚII

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000