fbpx

DUREREA DE OMOPLAT

DUREREA DE OMOPLAT

SUNTEM DOAR LA UN TELEFON DISTANTA….

Omoplatul este osul triunghiular format in spatele urmarului si care poate limita miscarile bratelor si interfera cu activitatile zilnice. Durerea poate varia de la intepatoare sau sub forma de arsura (intre coloana si omoplat) pana la usor dureroasa la umar sau partea superioara a spatelui. Cateva posibile cause ale acestui tip de durere le regasiti mai jos.

CARACTERISTICILE DURERII DE OMOPLAT:

  1. Dificultate in utilizarea mainii aferente omoplatului afectat
  1. Senzatia de muschi intins
  2. Durere in grupurile de muschi din apropiere (umar sau spate)
  3. Instabilitate a umarului afectat

CAUZE

  1. Slabiciune, debalansare, ingustare sau detasare a musculaturii care controleaza omoplatul.  
  2. Raniri ale nervilor care controleaza acesti muschi
  3. Raniri ale oaselor care sustin omoplatii sau ale incheieturilor umerilor

O afectare a miscarii sau pozitionarii omoplatului poate face dificila miscarea bratelor, in special cele deasupra nivelului umerilor sau capului si pot genera slabiciuni ale umerilor. Aceasta afectare poate sa duca si la raniri daca aliniamentul in incheietura umerilor nu este cel normal (capul humeral si articulatia)

CE FACEM NOI? INTARIM MUSCULATURA CARE STABILIZEAZA SI MISCA OMOPLATUL SI INTINDEM MUSCULATURA CARE ESTE RIGIDA SI LIMITEAZA MISCARILE OMOPLATULUI.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000