fbpx

DISCUL DEGENERATIV

DISCUL DEGENERATIV

CONDUSI DE PROFESIONALISM….REZULTATE SUPERIOARE….EXCELENTA IN TERAPIE MANUALA

Discul degenerativ este una dintre cele mai comune cauze ale durerilor cervicale si lombare, si de asemenea una dintre cele mai eronat intelese afectiuni. 

Afectiunea de disc degenerativ se refera la simptomele de durere de spate sau gat cauzate de uzura discurilor spinale si in mod uzual consista in dureri cronice de nivel scazut care pot sa se intercaleze cu episode intermitente de dureri mai puternice . In unele cazuri poate genera de asemenea slabiciune, amorteala si dureri pulsatorii ca niste arsuri in brate sau picioare

  1. Durerea se agraveaza la sedere, pentru ca zona lombara primeste astfel o incarcatura de trei ori mai mare pe discuri decat atunci cand se sta in picioare.
  2. Durerea se accentueaza la aplecari, ridicari sau rasuciri.
  3. Durerea este mai redusa la plimbari sau chiar alergari decat atunci cand se sta asezat sau in picioare pentru o perioada mai lunga de timp.
  4. Durerea este mai redusa atunci cand se schimba pozitia des sau se sta intins.
  5. Perioadele de durere severa vin si pleaca, durand de la cateva zile la cateva luni inainte sa se imbunatateasca. Durerea poate evolua de la nivel de disconfort la cel de durere dizabilitanta. Ea poate afecta zona lombara, fesele si soldurile sau chiar gatul, radiind pe maini si brate, depinde unde se afla discul afectat .
  6. Amorteala si furnicaturi in extremitati.
  7. Slabiciune in muschii picioarelor sau chiar picior cazut, ceea ce indica un posibil semn de deteriorare a radacinii nervului.

Discul degenerativ este o afectiune datorata varstei si care consta in deteriorarea sau chiar ruperea discurilor dintre vertebrele coloanei, ceea ce conduce la durere.

Traiti viata pe care o doriti alaturi de Core Clinik.

Lasati anii nostri de experienta sa va ajute sa reveniti la forma dinainte…Lasati sanatatea sa va straluceasca pe chip.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000