fbpx

CRAMPELE MENSTRUALE

CRAMPELE MENSTRUALE

SENZATII DUREROASE CARE AFCTEAZA MULTE FEMEI 

Crampele menstruale (dismenoreea) sunt dureri intense sau in valuri in partea joasa a abdomenului. Multe femei au acest gen de dureri inainte si in timpul menstruatiei.

Pentru multe femei disconfortul este mai degraba enervant. Pentru altele, crampele pot fi sufficient de intense ca sa interfereze cu activitatile zilnice pret de cateva zile pe luna

SIMPTOME:

  1. Dureri care incep in partea joasa a abdomenului si in pelvis
  2. Disconfort care se poate extinde in partea de jos a spatelui, solduri, partea interioara a coapselor sau chiar si in picioare
  3. Crampele menstruale pot cauza dureri de cap si greturi
  4. Pot cauza varsaturi, constipatie sau diaree

CAUZE

In timpul periaodei menstruatiei, uterul se contracta pentru a usura expulzia mucoasei uterine. Substante asemanatoare hormonilor (prostaglandine)  sunt implicate in durerile si inflamatiile care declanseaza contractile musculare uterine. Un nivel crescut de prostaglandine este asociat cu un nivel de dureri menstruale severe.

TERAPIA MANUALA, SEMNUL SUCCESULUI. MERITATI FERICIRE, NU DURERI.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000