fbpx

COLOANA TORACALA

DUREREA DE COLOANA TORACALA

 

COLOANA TORACALA ESTE O CONSTRUCTIE INTRINSECA DE OASE, TESUTURI CONECTIVE, NERVI, MUSCHI, SEGMENTE SPINALE SI INCHEIETURI

Durerea toracica debuteaza aproximativ la nivelul umerilor si se extinde catre nivelul inferior al cutiei toracice, catre vertebra de care este atasata ultima coasta. Sindromul de coloana toracala cuprinde este un termen care cuprinde o suma de diferite cauze ale durerilor din aceasta parte a corpului.

Durerea de coloana toracala este definita ca fiind durerea de spate localizata intre prima si cea de a douasprezecea vertebra toracica.

Coloana toracala este utilizata mult de-a lungul vietii noastre active si este predispusa la compresii si raniri din cause multiple, de la postura nepotrivita la fracturi de compresie. Unele rani pot pune presiune pe nervii spinali, cee ace duce la mai multa durere si alte simptome cum ar fi : 

  1. Durere ascutita
  2. Spasme
  3. Dureri spasmodice
  4. Slabiciune sau oboseala
  5. Senzatia de arsura
  6. Furnicaturi / amorteli
  7. Dureri la miscare
  8. Slabiciune intr-o zona in care este afectat un nerv

Simptomele afectiunilor maduvei spinale toracale depend de leziunile nervilor.  Durerea coloanei poate radia in brate, picioare sau in jurul cutiei toracice, din spate spre partea anterioara a pieptului, iar aceasta durere poate fi asociata cu deteriorarea nervilor din coloanal toracala.

Lasati anii nostri de expertiza sa va puna din nou pe linia de plutire.

Lasati sanatatea sa va lumineze chipul.

Stabiliti o programare

la Core Clinik

Contactati un terapeut imediat! Cand vine vorba despre experienta de exceptie a clientilor, noi, la Core Clinik, va iesim in intampinare cu posibilitatea imediata de contactare a unui terapeut pentru evaluarea starii dumneavoastra.

Sunati chiar astazi ca sa va programati :

+40 76 575 9000